Casillas opäť najlepším brankárom roka

Iker Casillas (© deportespain.com)

Počas posledného ligového zápasu na pôde Málagy sedel na lavičke náhradníkov, o pár dní neskôr sa stal Iker Casillas najlepším brankárom roka...

Po rokoch 2008, 2009, 2010 a 2011 získal 31-ročný gólman túto trofej už piatykrát v rade. V hlasovaní novinárov z piatich kontinentov dostal Iker Casillas (Real Madrid) 224 bodov, druhý skončil Gianluigi Buffon (Juventus Turín) s počtom bodov 128. Tretí sa umiestnil Petr Čech (FC Chelsea - 92 bodov), štvrtý Manuel Neuer (Bayern Mníchov - 85 bodov) a piaty Joe Hart (Manchester City - 26 bodov).

Iker Casillas získal v minulom roku s Realom Madrid titul v španielskej Primera División a taktiež titul na ME v Poľsku a Ukrajine so španielskou reprezentáciou.

"Nehrali sme dobre a problémom bola aj naša obrana. Išlo o moje technické rozhodnutie. Podľa mňa je momentálne Adán Garrido v lepšej forme ako Iker Casillas," zdôvodnil svoj nedávny ťah na štadióne La Rosaleda José Mourinho.

Real Madrid privíta na svojom ihrisku v nedeľu o 17:00 hod. Real Sociedad. Nastúpi v základnej zostave Merengues aj najlepší brankár sveta za rok 2012 ?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace