Casillas po další prohře litoval svého kiksu

Iker Casillas (© marca.es)

Real Madrid nečekaně podlehl na Bernabéu Zaragoze. Na výsledku 2-3 se svou chybou podílel také Iker Casillas.

Kapitán Bílého baletu posunul hosty ke třem bodům v 41. minutě, kdy chtěl z voleje odkopnout míč, ale promáchl, což znamenalo snadný gól pro Ángela Lafitu do opuštěné branky.

"Moje chyba zápas zkomplikovala. Nemohl jsem v té situaci dělat nic jiného. Nerad dělám chyby, ale jsme jenom lidé, každému se to občas stane," vysvětloval Casillas. "Je to k naštvání, když kvůli vašemu kiksu mužstvo nevyhraje. Je to nečekaná prohra, po které se můžeme s vidinou titulu asi definitivně rozloučit."

"První poločas jsem odehráli velmi špatně, ve druhém to už bylo lepší, ale chyběl nám kus štěstí. Na Kaká se nepískla penalta, Benzema trefil břevno, abychom pak potřetí inkasovali. Je to škoda, nečekali jsme podobný výsledek. Zaragoze se zápas povedl, dokázala využít našich chyb. Proti tomu nejde nic namítat."

Barcelona rovněž prohrála, na Anoetě nestačila na Real Sociedad poměrem 1-2. Její náskok v čele tabulky na druhý Real Madrid zůstal na osmi bodech, ve hře jich je ale už pouze dvanáct. Katalánce by tak o třetí ligový titul v řadě připravil už pouze totální kolaps.

Podívejte se na kiks Ikera Casillase z utkání proti Zaragoze:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace