Casillasova smůla. Opět ho zranil spoluhráč

Casillas i Sergio Ramos odlétali z Istanbulu v dobré náladě (© marca.es)

Iker Casillas se po dlouhých měsících strávených na lavičce znovu objevil v sestavě Realu Madrid. Ze zápasu v Istanbulu proti Galatasarayi ale musel odstoupit už po čtvrthodině kvůli zranění.

To mu způsobil spoluhráč Sergio Ramos v úvodní minutě, když jej zasáhl do oblasti žeber. Casillas se snažil pokračovat, nakonec se ale musel místa mezi třemi tyčemi vzdát a vystřídat. Podle prvních informací nejde o zlomeninu, reprezentační brankář by tak neměl absentovat dlouho.

Sergio Ramos na svém Twitteru komentoval fotografii s Ikerem Casillasem na cestě zpět do Madridu s humorem: "Odlétáme domů a sedím vedle... ehm... jojojo. Někdo mě dnes chce zabít. Ale nic to nebude, brzy se vrátí."

Dvaatřicetiletý Casillas zažil podobné zranění už v lednu, kdy mu zlomil prst na ruce další spoluhráč Álvaro Arbeloa. Od té doby přišel o místo v základní sestavě, přednost dostává Diego López.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace