Cazorla přestupuje do Málagy

Santi Cazorla (© as.com)

Zatím nejzajímavější přestup v rámci Španělska se dnes zrodil mezi Villarrealem a Málagou, do Andalusie zamířil Santi Cazorla.

Málaga už koupi reprezentačního křídelníka oznámila na své webové stránce. Pro Cazorlu je na stadionu La Rosaleda připravena smlouva na pět let s ročním platem 2,6 milionu eur v prvních třech sezónách a 3,2 milionu eur ve čtvrté a páté.

Villarreal obdrží odstupné ve výši 19 milionů eur, další 2 miliony eur můžou na El Madrigal putovat formou bonusů. "Villarreal má nějaké finanční těžkosti, proto mě potřeboval prodat. Těším se na lákavý projekt Málagy, ale zároveň zůstávám vděčný panu Roigovi, spoluhráčům a celému Villarrealu, protože ve mě věřil od mých 18 let," uvedl Santi Cazorla.

Šestadvacetiletý fotbalista se stal nejdražší posilou v historii Málagy. V tomto směru udělali modrobílí v posledních dvou letech obrovský skok. Ten začal milionem eur za Edinha, pokračoval 3,5 miliony eur za Rondóna, 4,8 miliony eur za Buonanotteho a 11 miliony eur za Toulalana, aby byl zakončen dnešními 19 miliony eur za Cazorlu.

Málaga je zároveň se 60 utracenými miliony eur nejvíce rozhazujícím týmem Evropy v prozatimním průběhu letošního letního přestupového období.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace