César čtvrtým čtyřicátníkem Primery

César Sánchez (© marca.es)

César Sánchez se podílel na včerejší remíze Villarrealu se Sevillou, výsledek 2-2 měl pro veterána mezi třemi tyčemi zvláštní příchuť.

César, jenž na začátku září oslavil čtyřicáté narozeniny, nastoupil jako střídající hráč poté, co byl vyloučen Diego López za faul na Perottiho. Nařízenou penaltu dokázal svým prvním zákrokem v dresu Žluté ponorky, kam před sezónou přestoupil z Valencie, zlikvidovat, z následné dorážky však kapituloval.

Pro Césara Sáncheze to byl jubilejní 400. zápas v Primera División, zároveň se jako první Španěl zařadil do nepříliš početného klubu čtyřicátníků, kteří si v nejvyšší soutěži zahráli. Dříve se to podařilo pouze Loweovi z Realu Sociedad, Carbonimu z Valencie a Donatovi z Deportiva.

Rodák z Cáceresu je odchovancem Valladolidu, v jehož dresu debutoval v roce 1992. Během kariéry si vyzkoušel i angažmá v Realu Madrid, Zaragoze, Tottenhamu a Valencii.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace