Chcem pomôcť k udržaniu sa v La Lige, vraví Javi Varas

Javi Varas (© lineadegol.com)

Nováčik španielskej Primera División, tím Celta Vigo, získal na ročné hosťovanie brankára Sevilly Javi Varasa. 29-ročný gólman chce klubu ich dôveru oplatiť a tomuto celku pomôcť svojimi výkonmi k udržaniu sa v La Lige.

"Bolo to pre mňa ťažké rozhodovanie, pretože som opustil svoj domov po prvý krát a to vo veku takmer tridsať rokov. V Seville mám mnoho priateľov, je to moje rodisko. V Galícii to pre mňa bude nové dobrodružstvo. Je ťažké vrátiť sa do najvyššej súťaže a udržať sa tam, ten prvý rok bude veľmi ťažký. Ja chcem svojimi výkonmi pomôcť klubu splniť tento cieľ. Nemám žiadnu záruku, že budem chytať pravidelne, ale môžem sľúbiť, že rivalita medzi nami brankármi bude vo Vigu zdravá. Všetci musíme tvrdo pracovať. Funkcionárom tohto tímu som vďačný, že mi dôverovali a dali šancu, chcem im to oplatiť," vyjadril sa Javier Varas Herrera.

Celestes získali Varasa na ročné hosťovanie, súčasťou dohody nie je klauzula na trvalý prestup.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace