Chica a Rubén Castro si na tréninku vjeli do vlasů. Před zraky klubového prezidenta

Rubén Castro a Chica (© as.com)

Včerejší trénink Betisu se odehrával v maximálním nasazení, což vyústilo v potyčku mezi Javi Chicou a Rubénem Castrem.

Katalánský obránce při jednom ze soubojů ostře zajel do zkušeného útočníka, kterému se to nelíbilo a v následující akci mu vše oplatil. Oba fotbalisté se pak do sebe pustili, větší šarvátce zabránil rychlý zásah spoluhráčů, kteří oba kohouty oddělili.

Tréninku přihlížel i klubový prezident Betisu Miguel Guillén, jenž vše nechal bez komentáře. Fanoušci Verdiblancos naopak ironicky glosovali, že "by rádi viděli stejné nasazení i v zápase".

"Nehledejte něco tam, kde nic není. Souboj vyplynul z intenzivního tréninku. Během partičky šachů by se to nestalo, ale tohle je fotbal, takže bych byl rád, kdyby si (novináři) přestali vymýšlet problémy v týmu. Můj vztah s Rubem je velmi dobrý," vysvětlil na svém Twitteru Chica.

Útočník Roque Santa Cruz k tomu dodal: "Atmosféra je hodně napjatá. Všichni si uvědomujeme, že po dalším kole můžeme spadnout na sestupové příčky. A to se musí projevit."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace