Chtěl ho zabít, vzpomíná Baptista na potyčku Gravesena s Robinhem

Baptista drží rozzlobeného Gravesena (© marca.es)

Júlio Baptista včera oznámil konec aktivní kariéry a při té příležitosti zavzpomínal na potyčku mezi Thomasem Gravesenem a Robinhem.

K ní došlo v přípravném období před sezónou 2006/2007, kdy celá trojice působila v Realu Madrid. Gravesen byl známý bouřlivák, kterého vyprovokovaly parádičky brazilského mladíka.

"Příprava byla zábavná. Gravesen byl trochu blázen a Robinho mu udělal přešlapovačku, Gravesen naštvaně zavrčel. O chvíli později mu Robinho udělal další přešlapovačku a Gravesen ho nakopl. Robinho se na něj podíval a udeřil ho do hrudi. Už byli v sobě," vypráví 37letý Júlio Baptista, který působil také v Seville či Málaze.

"Robinho imitoval Gravesenovo nespokojené vrčení, Gravesen ho chtěl zabít. Capello (tehdejší trenér Realu Madrid) je poslal oba do šatny, Gravesen ke mně přišel a řekl mi, že Robinha zabije," dodává Baptista se smíchem. "Roberto Carlos, Cicinho a Beckham se váleli smíchy po zemi, Beckham napodoboval Robinhovy pohyby - dát ránu a začít utíkat."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace