Chvíle Pabla Torreho přijde, slibuje trenér Xavi

Trenér Barcelony, Xavi Hernández, přiznal, že čas mladého záložníka brzy přijde. Nasadit ho chtěl již na poslední minuty utkání Villarrealu, ale nakonec dal přednost jiným hráčům, nicméně slibuje, že si devatenáctiletého hráče brzy v oficiálním utkání vyzkouší.

Další příležitost pro nasazení mladého záložníka bude mít Xavi Henández v domácím utkání proti Atléticu Bilbao, ale situace Pabla Torreho není zdaleka růžová. Rodák z Kantábrie na začátku sezóny dostává jen málo prostoru a na otázku, jaká je jeho role v týmu, trenér Xavi poznamenal, že by byl opravdu rád, kdyby mohl dát hráči více prostoru.

Chtěl jsem aby Pablo odehrál nějaké minuty proti Villarrealu, ale měl nějaké fyzické problémy a ty nás donutily ke změnám. Byl by to za stavu 3-0 ideální zápas do kterého nastoupit, ale prostě se někdy rozhodneme, že na pozici psotavíme jiné hráče. Je to pro něj těžká situace, ale je to také otázka trpělivosti. Trénuje dobře a jsem si jistý, že jeho čas přijde,“ okomentoval Torreho situaci trenér Xavi.

Oba aktéři se přitom před necelým měsícem sešli na schůzce, v rámci které se dohodli na tom, že když Torre nebude hrát s prvním týmem, bude dostávat příležitosti nastupovat za B tým, Barca Atlétic. Po měsíci se ale situace výrazně nezměnila a Pablo Torre odehrál pouze jedno utkání za rezervní tým. Velmi špatná bilance pro hráče, od kterého očekává španělský fotbal velkou budoucnost. V A týmu Barcelony ale zatím odehrál pouze devět minut proti Plzni.

Z lavičky náhradníků se na trávník těžce dostávají také další letní posily. Trenér před ligovým utkáním chválil Ferrana Torrese a hledal dobrá slova také pro Ansu Fatiho. Dále vyzdvihl píli Kessieho, který nepolevuje v ostražitosti a nadále se chová jako nesmírný profesionál, přestože hraje minimálně.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace