Chyb rozhodčích je už příliš, zlobí se v Málaze po gólu Deulofeua

Hráči Málagy se marně dožadovali odvolání branky (© marca.es)

Málaga nedokázala na Camp Nou překvapit a podlehla favorizované Barceloně 0-2. Andalusané se po zápase zlobili na rozhodčí, neboť úvodní branka Gerarda Deulofeua z druhé minuty neměla platit.

Lucas Digne totiž centroval prokazatelně už za brankovou čárou, což ale pozornosti arbitra Pabla Fuertese i jeho asistentů uniklo. "Ještě jsem opakovaný záběr neviděl, ale přišlo mi to v pořádku, proto jsem pokračoval ve hře," uvedl po zápase Deulofeu, pro něhož to byla první trefa po návratu do Barcelony.

Stoper Málagy Luis Hernández byl s verdiktem rozhodčího hodně nespokojený: "Bylo to groteskní, balón byl za čárou o půl metru. Opět nám zápas zkomplikovala chyba rozhodčích, z devíti kol je to už pošesté, co jsme inkasovali první branku kvůli jejich omylům. Nehrajeme dobře, ale podobné výroky nám nepomáhají, zvláště na tak těžkých místech, jako je Camp Nou. Stejné to bylo proti Valencii, Gironě nebo Eibaru, už jsme z toho trochu unavení."

"Nemluvíme o rozhodčích, ale možná je načase začít. Míč byl již prokazatelně v zámezí. Inkasovaný gól naši hru ovlivnil. Víme, že rozhodčí to mají těžké, ale trpět v podobných chvílích jako trenér také není snadné," dodal trenér Málagy Míchel.

Barcelonský Andrés Iniesta připustil, že rozladění soupeře je oprávněné: "Vypadalo to, že už míč přešel čáru, ale ještě jsem neviděl opakované záběry. V podobných situacích se rozhodčí musí rozhodnout během několika vteřin a tentokrát se rozhodl, že to bylo v pořádku. Nám to pomohlo, ale chápu, že Málagu mohla tato akce otrávit."

Podívejte se na gól Deulofeua, který neměl platit:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace