Chybělo nám nasazení, shodují se v Madridu po debaklu od Borussie Dortmund

Sergio Ramos (© marca.es)

Real Madrid prohrál v prvním utkání semifinále Ligy mistrů na hřišti Borussie Dortmund vysoko 1-4, jeho šance na postup do Wembley tak klesly na minimum.

Sergio Ramos byl po debaklu kritický: "Nepřistoupili jsme k zápasu tak, jak bychom měli, v čele se mnou. V odvetě musíme pracovat naplno, a to od první do poslední minuty. Borussia byla lepší. Po losu si lidé mysleli, že to bude snadné, ale opak je pravdou. Oni mají skvělý tým."

"Hráli jsme o finále a museli jsme na hřišti nechat vše. Jenže tak to nebylo. Mysleli jsme, že to bude snažší, než jaké to ve skutečnosti bylo. Chybělo nám nasazení. Ještě nás čeká odveta, naděje stále žije. Jsme schopní vstřelit tři branky," přidává se Pepe.

Také José Mourinho věří v obrat: "Vyhrál lepší tým, kolektivně i individuálně. Oni byli o krok napřed v každém souboji, nedokázli jsme odpovědět. Pořád věřím, že můžeme skóre otočit."

Oba celky se střetly i v základní skupině letošního ročníku Ligy mistrů, i v ní si lépe vedl německý zástupce, a sice po výsledcích 2-1 a 2-2.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace