Clemente zvažuje, že proti Cristianovi nebude stavět zeď

Cristiano Ronaldo slaví gól z přímého kopu (© marca.es)

Cristiano Ronaldo se v uplynulých dvou týdnech trefil hned třikrát z přímého kopu, Javier Clemente možná vymyslel protilátku na Portugalcovy jedovaté rány.

Sporting se představí na stadionu Realu Madrid zítra v roli jasného outsidera, šance Asturijců chce zkušený kouč zvýšit tím, že při standardních situacích Cristiana Ronalda z větší vzdálenosti nebude stavět zeď: "Zkoušeli jsme to na tréninku. Kdysi jsem to měl v úmyslu se Zubizarretou proti Koemanovi, ale on mi řekl, že pak může balón trefit kamkoliv. Rozhodnutí nechám na našem brankáři."

Podle Clementeho by se tím sice uvolnilo místo pro střelce, ale zároveň by zeď nebránila ve výhledu brankáři, na což doplatil ve středu Courtois z Atlética, jenž uviděl ránu Cristiana Ronalda pozdě a nestihl zareagovat. Balón vyslaný z 35 metrů tak zastavila až síť.

"Real Madrid je favoritem, má mnohem silnější tým. My musíme menší kvalitu nahradit bojovností a obětavým výkonem. Pak můžeme uspět i na Bernabéu," dodal Clemente k možnosti, že by se na Bernabéu zrodil překvapivý výsledek, jako tomu bylo vloni, kdy zde Sporting zvítězil.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace