Co se stalo? ptá se Jović, když sleduje videa z minulé sezóny. S letošní spokojený není

Luka Jović (© as.com)

Luka Jović přiznal, že není spokojený s prvním sezónou v Realu Madrid, kterou tráví po většinu času na lavičce náhradníků.

"Budu upřímný. Nejsem se sezónou spokojený, alespoň prozatím. Zejména proto, že vím, že se mohu zlepšit. Občas se na Youtube dívám na videa mé hry z minulé sezóny a ptám se sám sebe, co se stalo? Ale všichni víme, že Real Madrid je slavný klub, kde to nemají snadné ani zkušení hráči, natož 21letý mladý fotbalista, za něhož klub zaplatil 60 milionů eur. Tlak je obrovský, zatím bojuji bez úspěchu. Ale věřím, že se situace otočí," uvedl Jović pro srbský Youtube kanál Sportsko popodne sa Kristinom (Sportovní odpoledne s Kristinou).

Mladý útočník je dvojkou za Karimem Benzemou, který ho pouští na trávník minimálně. A pokud se tak stane, je Jović často nevýrazný. Přesto přestupu do Realu Madrid nelituje: "Řeknu vám, jak k přestupu došlo. Volal mi manažer, že má nabídku z Realu Madrid. 'Prosím, nedělej si ze mě srandu,' odpověděl jsem mu. Ale on zopakoval, že má nabídku z Realu Madrid a že si to mám promyslet. Skoro jsem se zbláznil radostí, potřeboval jsem pár dní, abych si uvědomil, že mě chce nejlepší klub světa. Takový klub nemůžete odmítnout, protože se ozve jen jednou za život. Nemyslím si, že bych udělal chybu."

"O mém působení v Realu Madrid se stále mluví spíše negativně, ale věřím, že lidem dokáži, proč jsem tady, že mám dostatečnou kvalitu, abych mohl být vzorem pro děti, které budou motivovat mé zápasy a góly v dresu Realu Madrid."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace