Cobeño nakonec couvl

David Cobeño (© soccersouls.com)

Zklamání a rozčarování zřejmě zavládlo ve vedení Espanyolu Barcelona, neboť příchod brankáře Davida Cobeña z Raya Vallecana, jenž byl považován za hotovou věc, ztroskotal a odpovědní muži Pericos musí hledat jiné možnosti jak zajistit post mezi třemi tyčemi.

Ještě před pár dny se zdálo, že dohoda s madridským gólmanem, jemuž skončila ve Vallecas smlouva a tudíž by nestál pokladnu Espanyolu ani euro, je prakticky jistá. Zbývalo doladit pouze drobné detaily. Jenže fotbalista, jenž se počátkem týdne vrátil ze svatební cesty, si s klubovými činiteli sedl k nachytsanému kontraktu, aby doladil definitvně celou operaci, ovšem jak se nakonec ukázalo, drobné detaily se změnily v překážky, přes něž se Cobeño nedokázal přenést.

Za tohoto stavu věcí se barcelonskému klubu nabízí dvě možnosti. Hledat dál nového gólmana, nebo vložit důvěru do rukavic mladého Germána. Původním plánem bylo přivést exgólmana Raya, zkušeného brankáře, aby mladý odchovanec měl dost času sbírat zkušenosti v rezervě Espanyolu. Nicméně teď se může situace prudce změnit.

V příštích dnech výkonný výbor společně s trenérem Javi Aguirrem, vyřkne ortel nad tím, jestli dvacetiletý gólman bude členem prvního týmu, nebo se bude dál hledat jiný brankáře. V každém případě půjde Espanyol do středečního začátku letní přípravy pouze s jedním brankářem s profi smlouvou – Kikem Casillou, s nímž se po výborné uplynulé sezóně počítá na post jedničky. Jinak Cristian Álvarez, jemuž před pár dny v Espanyolu skončila smlouva, už trénuje v argentinském klubu San Lorenzo. Bývalý kapitán týmu podepsal s novým klubem dvouletou smlouvu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace