Coentrão v plánech Realu Madrid nefiguruje. Lopetegui: Šanci dostane Reguilón

Sergio Reguilón (© marca.es)

Fábio Coentrão má v Realu Madrid stále platnou smlouvu, ani pro letošní sezónu s ním ale klub nepočítá.

Třicetiletý Portugalec strávil poslední dvě sezóny na hostováních v Monacu a Sportingu Lisabon, na Bernabéu je smluvně vázán do roku 2019 a hledá se zájemce o jeho služby.

Trenér Realu Madrid potvrdil, že Coentrão nebude tím, kdo bude na pozici levého beka krýt záda Marcelovi: "Ne. V prvním týmu zůstane Reguilón a on bude tím, kdo bude připraven. Je odchovancem a dostane šanci. Máme z něho radost, bude platným členem kádru."

Jedenadvacetiletý Sergio Requilón s prvním týmem absolvoval letní International Champions Cup a velmi dobrými výkony zaujal nejen Lopeteguiho, ale i fanoušky a tisk. "Julen vyjádřil spokojenost s mými výkony. Mám radost. Vždy budu připraven pomoci. Nepociťuji nervozitu. Snažím se na vše dívat s nadhledem. Je to fotbal, který hraji od svých 4 let. Na hřišti je to vždy 11 proti 11 a rozhodčí," prohlásil nedávno Reguilón.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace