Courtois by se přestupu do Realu Madrid nebránil

Thibaut Courtois (© marca.es)

Real Madrid možná bude po zmařeném přestupu Kepy z Athleticu v létě shánět posilu mezi tři tyče, klubu se v rozhovoru pro Sport Foot Magazine nabídl Thibaut Courtois.

Pětadvacetiletý strážce svatyně Chelsea strávil roky 2011 až 2014 v konkurenčním Atléticu, nyní by návrat do hlavního města Španělska uvítal, i kdyby to mělo být do jeho bílé části.

"Moje osobní situace je s Madridem spojena, to se ví. Mé dvě děti tam žijí s matkou. S dcerou se denně bavím přes Facetime, často mi říká, že jí chybím. Můj syn je ještě moc malý, aby využíval tento druh komunikace. Pokaždé, když mám tu možnost, tak do Španělska letím. Ale není to vždy snadné. Ano, mé srdce je v Madridu, je to logické a pochopitelné," uvedl Courtois.

"Pokud by se o mě Real Madrid skutečně zajímal, má osobní situace by rozhodnutí mohla ovlivnit. Rodinný aspekt se nedá vyčíslit. Ale to je věc dohody mezi kluby. Pokud mě Real Madrid chce, musí se spojit s Chelsea, což zatím neudělal. Já jsem v Chelsea spokojený a jednání o nové smlouvě probíhají, ale jisté je, že se jednou do Madridu vrátím. Miluji Španělsko i město, prožil jsem tam tři krásné roky. Odchod jsem obrečel," dodal brankář, jenž je v Chelsea smluvně vázán do roku 2019.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace