Courtois v derby urážen fanoušky Atlética, reagoval ukázáním tetování

Courtois ukazuje fanouškům Atlética své tetování

Fanoušci Atlética Madrid se na domácí půdě v derby chystali zejména na Vinicia, kterému dokonce vyhrožovali, aby se nepokoušel případný gól slavit tradiční sambou. Ještě více ale měli fanoušci Atlética políčeno na brankáře Courtoise, který v minulosti oblékal dres „colchoneros“ a dodnes mu jeho přestup do Realu fanoušci neodpustili.

Thibaut Courtois se v nedělním derby vrátil na Civitas Metropolitano, aby se zde utkal se svým bývalým klubem, za který nastupoval v letech 2011 – 2014. Fanoušci nemají na belgického brankáře dobré vzpomínky, a už když se přišel rozcvičit, dočkal se urážek a posměšků, které jej obviňovaly z toho, že odešel za cinkáním „peset“.

Na brankáře Realu po celé utkání pršely najen nadávky, ale kolem 70. minuty na něj domácí fanoušci naházeli také zapalovače, které Courtois po chvíli ukázal rozhodčímu. Ani poté mu ale nebylo do smíchu, ostatně jako pokaždé od svého přestupu do Realu Madrid v roce 2018. Když se tehdy poprvé objevil na stadionu Atlética, domácí fanoušci ho zasypali plyšovými krysami.

Letos v květnu bývalí Courtoisovi fanoušci zase strhli jeho pamětní desku umístěnou v Paseo de la Leyendas. Stalo se tak poté, co brankář po vítězství v Lize Mistrů poukázal na to, že stál konečně na správné straně.

Právě na památnou výhru ve finále Ligy Mistrů má belgický brankář natolik silné vzpomínky, že si na předloktí nechal vytetovat iniciály v podobě graffiti s číslem 2022 a ušatým pohárem k tomu. A vzhledem k tomu, že Atlético Madrid nikdy nejslavnější klubovou trofej nad hlavy pozvednout nedokázalo, bylo Courtoisovo tetování posledním hřebíčkem do rakve fanoušků Atlética.

Belgický brankář si může být jist, že ani při příští návštěvě Metropolitana nebude vítán ovacemi. Po nekonečném pískotu a urážkách od domácích fanoušků totiž všechny Courtois umlčel ve chvíli, kdy výrazně poukázal právě na své tetování. Game, set, match. Fanoušci Atlética ránu pod pás rozdýchat již nezvládli, tím spíše, když domů odcházeli nakonec po prohře 1-2 s prázdnou.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace