Cristiano Ronaldo dostal od Mourinha žlutou kartu

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Cristiano Ronaldo vynechá dnešní utkání proti Zaragoze. Podle španělských médií jde o trest ze strany José Mourinha.

Nejdražší hráč světa chybí v letošní sezóně z rozhodnutí trenéra v nominaci teprve podruhé, poprvé se tak stalo v odvetě Copy proti Levante, do které šel královsky klub s náskokem osmi gólů z prvního utkání na Bernabéu.

Cristiano Ronaldo po domácí prohře 0-2 s Barcelonou v prvním zápase semifinále Ligy mistrů směrem k defenzivní taktice prohlásil: "Nelíbí se mi hrát takhle, ale nic jiného mi nezbývá. Musím se přizpůsobit tomu, co po mě chtějí."

Mourinho na páteční tiskové konferenci uvedl, že Cristiano Ronaldo "může říkat cokoliv, je to jeho názor, není to můj problém". Portugalský kouč dále vysvětlil, že absence Xabi Alonsa a Lasse pro dnešní střetnutí je z důvodu, že "oba jsou mrtví po tom, co museli proti Barceloně hrát dlouho v oslabení". "Cristiano v nominaci není z mého rozhodnutí," dodal.

Deníky Marca a AS se shodují, že Mourinho tak dává svému ofenzivnímu esu jasný vzkaz, že veřejnou kritiku herního systému tolerovat nebude. Cristiano Ronaldo přišel o možnost proti Zaragoze stáhnout dvougólové vedení Lionela Messiho v tabulce střelců. Argentinec z Barcelony ho naopak může navýšit, neboť je mezi povolanými hráči pro zápas na Anoetě.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace