Cristiano Ronaldo je smutný. Média spekulují proč

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Cristiano Ronaldo sice pomohl ke včerejší výhře Realu Madrid nad Granadou dvěma góly, ani jeden z nich však neslavil.

Jedna z otázek novinářů po utkání tak zněla, proč neměla portugalská hvězda ze vstřelených branek radost. "Jsem trochu smutný, proto jsem góly neslavil. Lidé z klubu vědí proč, více o tom nebudu mluvit. Jde o profesionální záležitost, ne osobní."

"Z gólů mám radost, ale nejdůležitější je tým. Dosáhli jsme na tři body, liga pro nás začala dnes," dodal Cristiano Ronaldo, který dosáhl na metu 150 branek v bílém dresu.

Co stojí za smutkem nejdražšího hráče světa? Podle rozhlasového pořadu El Larguero je v Realu Madrid nespokojený a minulý pátek oznámil prezidentovi klubu Florentinu Pérezovi, že chce odejít, protože necítí podporu. Další zdroje říkají, že nemá dobré vztahy s některými členy týmu, jiné mluví o rozpadu přátelství s Marcelem.

Možným důvodem je i fakt, že Cristiano Ronaldo zatím nedostal nabídku na prodloužení smlouvy, zatímco několik jeho spoluhráčů v minulých měsících podepsalo nové kontrakty.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace