Cristiano Ronaldo pálí často, ale slepými. V Evropě je v efektivitě až 710.

Cristiano Ronaldo (© as.com)

Cristiano Ronaldo pokračuje v La Lize ve střeleckém trápení. Portugalec sice pálí na branku soupeře často, ale s bídnou efektivitou.

Dvaatřicetiletá hvězda byla v minulých sezónách synonymem gólů, v té letošní se však Cristiano Ronaldo musel v sedmi ligových zápasech spokojit s jedinou trefou. Na branku soupeřů přitom vystřelil celkem 48krát, což je po Lionelu Messim (69 střel) nejvyšší cifra. Argentinec ve službách Barcelony vytěžil ze svých pokusů 12 přesných zásahů.

Madridské číslo sedm je osmým nejčastěji střílejícím fotbalistou v elitních evropských soutěžích, jenže s úspěšností 2,08 procent je až na 710. pozici, na chvostu pořadí.

Podobně se Cristiano Ronaldo trápil jen v sezóně 2015/2016, kdy rovněž neskóroval v šesti ze sedmi úvodních vystopení v lize, avšak tehdy se v jediném utkání proti Espanylu radoval ze vstřelené branky hned pětkrát.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace