Cristiano Ronaldo prodloužil v Realu Madrid smlouvu do roku 2018

Florentino Pérez a Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Dlouhé měsíce se spekulovalo, zda-li Cristiano Ronaldo kývne na nabídku nového kontraktu ze strany Realu Madrid. Dnes byla dohoda oficiálně potvrzena.

Portugalská hvězda se Bílému baletu upsala až do roku 2018, což by mohlo znamenat, že v madridském klubu ukončí aktivní kariéru.

Nový kontrakt zaručuje 28letému fotbalistovi roční plat 17 milionů eur, díky čemuž se stal nejlépe vydělávajícím hráčem La Ligy. "Děkuji spoluhráčům, trenérovi i prezidentovi, že jsme došli k dohodě, ze které jsem nadmíru šťastný. Je pro mě ctí pokračovat v Realu Madrid. Pro mě je to největší klub světa, proto jsem nadšený, cítím se v něm jako doma," prohlásilo madridské číslo sedm.

Prezident Realu Madrid Florentino Pérez na tiskové konferenci dodal: "Dnes je velký den. Splnili jsme přání fanoušků, Cristiano zde bude dalších pět let. Cristiano je a zůstane plně oddaný Realu Madrid."

Cristiano Ronaldo přišel do Realu Madrid před čtyřmi roky z Manchesteru United za tehdy rekordních 94 milionů eur. V dresu královského celku nastřílel ve 203 zápasech stejný počet gólů a radoval se z triumfů v lize, Copa del Rey a Supercopě.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace