Cristiano Ronaldo vystřelil Realu Madrid v Amsterdamu tři body

Cristiano Ronaldo čnil nad ostatní (© marca.es)

Real Madrid zvítězil ve druhém zápase základní skupiny Ligy mistrů na půdě Ajaxu Amsterdam vysoko 4-1.

Pokud chce Bílý balet ve víkendovém El Clásicu v Barceloně uspět, potřebuje Cristiana Ronalda v dobré náladě. A tu si Portugalec zařídil sám, neboť do sítě Ajaxu nasázel hattrick. Jedním gólem přispěl k výhře Karim Benzema, jehož přetahovaná s Higuaínem o post v útoku nebere konce.

Mourinho udělal několik změn v sestavě, od první minuty nechyběl na hřišti Kaká, který je jako znovuzrozený. Brazilec předvedl dobrý výkon a přidělal Mourinhovi příjemný problém, se kterým možná Portugalec nepočítal, neboť Kaká už byl mnohými odepisovaný.

V prvním poločase padla jediná branka, po typické brejkové akci Realu Madrid ji po Benzemově akci vstřelil Cristiano Ronaldo, k němuž se štěstím propadl balón.

Po změně stran se s góly roztrhl pytel. Nejprve Benzema krásným akrobatickým zakončením náskok hostů znásobil, aby následně vrátil Ajax do hry Moisander po přetaženém rohovém kopu, při němž neměl Casillas čisté svědomí.

Jakékoliv možnosti na překvapivý výsledek odmítl Cristiano Ronaldo dvěma slepenými góly. Nejprve z hranice vápna zamířil mimo dosah Vermeera, aby jej o chvíli později elegantně přeloboval. Real Madrid bez větších problémů splnil v Amsterdamu roli favorita.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace