Čtyři adepti na titul? Tisk předpovídá nejvyrovnanější ligu za dlouhé roky

Mohou se Atlético a Sevilla ucházet o titul? (© as.com)

Bude letošní ligový ročník opět jen záležitostí Barcelony a Realu Madrid, nebo se do boje o titul přidá další adept? Španělský tisk předpovídá druhou variantu.

Nadvládu Realu Madrid a zejména Barcelony narušilo v posledních 16 sezónách jen Atlético, které senzačně dobylo trůn v roce 2014.

Právě Atlético má podle deníků AS a Marca být společně se Sevillou tím, kdo se může ucházet o trofej, která je určena nejlepšímu týmu v domácí soutěži. List AS vidí pro Atlético výhodu v možnosti pěti střídání, což Diegu Simeonemu dává možnost lépe rozložit síly při náročném fyzickém herním stylu, útok pak získal výraznou a zkušenou posilu v podobě Luise Suáreze.

Sevilla pod vedením Julena Lopeteguiho dospěla a podle Marcy v Super Cupu proti Bayernu ukázala, že se může měřit s každým, byť padla 1-2 v prodloužení. Odchod Évera Banegy byl vyvážen příchodem Ivana Rakitiće.

Novináři shodně očekávají zranitelnou Barcelonu a Real Madrid. Katalánci stále bojují sami se sebou, neboť celková krize v klubu má vliv i na dění na trávníku, a ani Real Madrid, jenž titul obhajuje, nepůsobí natolik přesvědčivě, aby byly jeho šance na úspěch nadřazeny konkurentům.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace