Čtyři změny mezi rozhodčími pro Primeru 2011/2012

Del Cerro Grande (vlevo) a Rubinos Pérez (© marca.es)

Deník Marca zveřejnil složení týmu rozhodčích pro příští ročník Primera División.

A dočkalo se čtyř změn. Ze Segundy budou "povýšeni" Del Cerro Grande a Pérez Montero, Ramírez Domínguez dosáhl věku 45 let a ukončí kariéru a Rubinos Pérez bude přeřazen o kategorii níže.

Del Cerro Grande odpískal v uplynulé sezóně Segundy 26 zápasů s bilancí 14 výher domácích, 6 remíz a 6 výher hostů. Sedmkrát vytáhl červenou (4x pro domácí, 3x pro hosty) a 137krát žlutou kartu (76krát pro domácí, 61krát pro hosty). Kromě toho nařídil 4 pokutové kopy (3 pro domácí, 1 pro hosty).

Pérez Montero řídil 23 střetnutí s bilancí 3 výher domácích, 9 remíz a 11 výher hostů. Žlutých karet rozdal 141 (78 pro domácí, 63 pro hosty) a vyloučil 5 domácích hráčů a 6 hostujících. Na penaltový puntík ukázal 5krát (1krát pro domácí, 4x pro hosty).

Del Cerro Grande i Pérez Montero strávili v Segunda División pět let. Španělský fotbalový svaz změny zatím oficiálně nepotvrdil.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace