Další Hazardovo zranění. Nevysvětlitelné, něco se děje, lituje Zidane

Eden Hazard (© as.com)

Ten příběh už fanoušci Realu Madrid znají až příliš dobře. Sotva se Eden Hazard vrátí na hřiště, znovu se zraní.

Historie se opakovala ve víkendovém souboji s Elche, do něhož Hazard zasáhl jako střídající hráč po svalovém zranění, které ho usadilo na marodku od konce ledna.

Dnes Belgičan kvůli dalšímu zranění netrénoval a zřejmě přijde o odvetu osmifinále Ligy mistrů proti Atalantě. Z přetrvávajících zdravotních problémů Edena Hazarda po přestupu z Chelsea je už rozmrzelý trenér Zinédine Zidane: "Budeme se snažit zjistit, kde je problém, ale zatím je to nevysvětlitelné, něco se děje. Eden nemá štěstí od chvíle, co k nám přestoupil. Nikdy na zranění netrpěl. Je mi smutno za něj. Je top hráčem, který nám může hodně pomoci. Sám je smutný, protože chce dokázat, že je hvězdou. Každý ho chce vidět na hřišti, ale teď to není možné. Chceme mu pomoci. Snad se brzy zotaví."

Zatím není jasné, jak dlouho bude Hazard chybět. Pozitivní zprávou pro fotbalistu s cenovkou 100 milionů eur je blížící se reprezentační pauza, která by Hazardovi mohla posloužit k doléčení všech šrámů.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace