Další posilou Sevilly je Coke

Coke (© marca.es)

Jorge Andújar Moreno, jenž se ve fotbalovém světě pohybuje pod jménem Coke, přestupuje z Raya Vallecana do Sevilly.

Andalusané přesun 24letého fotbalisty potvrdili na své webové stránce. Smlouva bude podepsána na čtyři roky hned poté, co Coke v novém působišti úspěšně absolvuje lékařskou prohlídku, která je na programu v příštích dnech. Sevilla za pravého beka zaplatí částku 1,7 milionu eur.

Coke je odchovancem Raya Vallecana a v roce 2007 povýšil do prvního týmu Madriďanů, v letošní sezóně patřil k největším oporám a pomohl mužstvu k postupu do Primery. Piotr Trochowski a Manu del Moral byli v uplynulých týdnech oznámeni jako posily Sevilly do ofenzivy, Coke pomůže jako třetí nová tvář vyztužit defenzivu.

Aktivita Nervionenses na přestupovém trhu tím ještě nekončí, sportovní ředitel Monchi shání minimálně jednoho záložníka a útočníka. Novým trenérem se pak stane Marcelino García Toral, který rozvázal smlouvu s Racingem, aby mohl zamířit na Pizjuána.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace