Další rána pro Barcelonu: Sergio Agüero se neobjeví na hřišti minimálně tři měsíce

Sergio Agüero (skysports.com)

Barcelona bude až tři měsíce bez své útočné posily. Sergio Agüero byl v sobotním ligovém zápase s Alavesem převezen do nemocnice z důvodu obtíží s dýchacími cestami.

33letý útočník z Barcelony musel být převezen do nemocnice po sobotním utkání s Alavesem, jenž katalánský klub remizoval 1:1. Příčinou byly Agüerovy obtíže s dýcháním a časté závratě.

Jednalo se o značně znepokojující moment, když mohli diváci zahlédnout argentinského reprezentanta, jak seděl na trávníku, držel se v místech krku a hrudníku a bylo tak jasně vidět, že bojuje se svým dechem.

Jedna z mála pozitivních věcí na nepříjemné situaci byl fakt, že Kun Agüero byl schopen opustit hřiště po svých.

Výsledky testů pak odhalily, že argentinský útočník trpí srdeční arytmií, což znamená, že se potýká s nepravidelným srdečním tepem. Nicméně je dost možné, že se jedná o geneticky vrozenou vadu, neboť s touto nemocí už bojoval jako dítě ve věku 12 let.

Sergia Aguera tak bohužel musíme označit jakožto jednoho z největších smolařů této sezony. Díky jeho svalovým zraněním byl debut za Barcelonu po přestupu z Manchesteru City stále odkládán, když premiéru v katalánském dresu si střihl až 17. října v zápase proti Valencii. Ovšem uběhly pouze dva týdny a Aguero se opětovně vrátil na marodku katalánského mančaftu.

Nezbývá tak nic jiného, než popřát Agüerovi rychlé uzdravení a co nejdřívější návrat na fotbalové hřiště.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace