Další vysoká výhra. Španělsko nedalo šanci Walesu

Španělská radost (© marca.es)

Španělsko pokračuje pod Luisem Enriquem ve skvělých výkonech, tentokrát zvítězilo v přátelském utkání ve Walesu 4-1.

Enrique udělal v základní sestavě oproti té obvyklé několik změn, na hře jeho týmu se to však nikterak neprojevilo a už po prvním poločase bylo o vítězi rozhodnuto.

Už v osmé minutě se pod víko trefil Paco Alcácer, aby o deset minut později přidal druhý zásah Sergio Ramos hlavou po standardní situaci. Po půlhodině se ve vápně nejlépe zorientoval znovu Alcácer a přidal svou druhou trefu. Útočník Barcelony, který je zapůjčen v Borussii Dortmund, prožívá gólově velmi bohatý vstup do sezóny, což potvrdil i dnešní zápas.

Po změně stran tempo opadlo, přesto ještě byly k vidění dva góly. Bartra se skvělou hlavičkou po rohovém kopu zasloužil o navýšení skóre na 4-0 z pohledu hostů, minutu před koncem zařídil čestný úspěch Walesu Vokes, proti němuž byl střídající Kepa bez šance. Španělsko pokračuje v úspěšně jízdě, tentokrát zvítězilo 4-1.

Sestavy:

Wales: Hennessey; Gunter, Davies (62. Richards), Williams (46. Chester); Roberts, Allen (62. Smith), Ampadu (50. King), John (62. Lawrence); Wilson (46. Brooks), Vokes a Ramsey. 

Španělsko: De Gea (46. Kepa); Azpilicueta (62. Jonny), Sergio Ramos (46. Bartra), Albiol, Gayá; Saúl (46. Koke), Rodri, Ceballos; Suso (81. Rodrigo), Morata a Paco Alcácer (72. Iago Aspas).

Branky: 89. Vokes - 8. a 29. Paco Alcácer, 19. Sergio Ramos, 74. Bartra.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace