Další zranění, další nedisciplinovanost. Dembélé ale podle agenta na tisíc procent zůstane v Barceloně

Ousmane Dembélé (© as.com)

Ousmane Dembélé má opět svalové potíže a bude Barceloně chybět pět týdnů. Klub navíc popudil další nedisciplinovaností.

Francouzský křídelník si zdravotní problém přivodil v pátečním zápase proti Athleticu a v sobotu se měl dostavit na vyšetření, které však údajně bez omluvy vynechal a podrobil se mu až v pondělí. Dembélého nevhodné chování a životní styl mu je od příchodu do Barcelony často vytýkán.

Katalánci za něj před dvěma roky zaplatili Borussii Dortmund 120 milionů eur, Dembélému se však stále nedaří prorazit. Často jej brzdí zranění, kvůli kterým musel vynechat třetinu utkání. Proto se začaly objevovat spekulace o možném odchodu do PSG či jiného evropského velkoklubu. Vše ale odmítl agent 22letého fotbalisty Moussa Sissoko.

"Chci jednoznačně ujasnit Ousmaneho situaci. I když se v médiích objevují různé spekulace, Ousmane nikdy ani na moment na odchod z Barcelony nepomyslel. V klubu se cítí skvěle a je odhodlán dlouhodobě uspět a hájit barvy Barcelony. I přes nabídky předních evropských klubů na tisíc procent zůstává v Barceloně," řekl Sissoko.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace