Dani Alves chce prodloužit v Barceloně, ale ne za každou cenu

Dani Alves. (© sport.es)

Prodlouží Dani Alves smlouvu v Barceloně, která vyprší v létě 2012? To zajímá nejen fanoušky katalánského klubu, ale také zástupce Manchesteru City.

Právě Citizens jsou největšími obdivovateli a zájemci o služby brazilského beka. Samotný Dani Alves ale říká, že jeho první volbou je pokračovat v Barceloně: "Mojí prioritou je Barcelona, ale nemohu zavřít žádné dveře. Jsem zde šťastný, ale k dohodě je potřeba, aby byly spokojené obě strany."

Sedmadvacetiletý fotbalista se vrátil k nedávnému El Clásicu, ve kterém Barcelona smetla Real Madrid 5-0. "Nečekali jsme, že vyhrajeme takovým rozdílem, ale v současné chvíli není tým, který by byl schopný hrát tak, jako hrajeme my."

Dani Alves je nepostradatelným členem Guardiolovy základní jedenáctky, v defenzivní řadě by ho brzy mohl doplnit jeho krajan David Luiz z Benficy, kterého vedení Barcelony sleduje. "Rád bych si s Davidem na Nou Campu zahrál, byl by pro mužstvo skvělou posilou."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace