Dani Alvesovi se nelíbil odchod z Barcelony. Chtěl zůstat

Dani Alves (© marca.es)

Dani Alves i v 37 letech pokračuje v aktivní kariéře v dresu São Paula, brazilský bek zavzpomínal na působení v Barceloně, zejména na jeho konec před 4 roky.

Alves v roce 2016 neodešel z Camp Nou v dobrém, což potvrzují jeho poslední slova: "Zůstal bych v Barceloně celý život, přijde mi neuctivé, že mě chtěli vyhodit zadními dveřmi. Kdyby se ke mně chovali, jak měli, stále bych byl v Barceloně."

"Odmítl jsem hodně peněz od Realu Madrid, což je, ať se nám to líbí, nebo ne, velký klub, abych mohl přestoupit na Camp Nou a nechtěl jsem, aby mě vyhodili. Chtěl jsem odejít, až budu sám chtít. Věděl jsem, že mě chtějí z klubu vystrčit, nikdo se se mnou nebavil, když mi končila smlouva. Později jsem se chtěl do Barcelony vrátit, protože mě potřebovala, ale neměli koule, aby přiznali chybu."

Fotbalista, který si udělal jméno v dresu Sevilly, pokračuje v kritice současné Barcelony, a to včetně nyní již bývalého prezidenta Bartomeua, jenž nedávno rezignoval: "Dříve měla Barcelona tvář, dnes je to klub, který jen prodává a kupuje. Ve výsledku má hodně cenných hráčů, kteří ale nebudou bránit vaši filozofii. Z mého pohledu Barcelona svou identitu ztratila a čeká ji obtížná cesta, aby ji znovu získala. Vedení v uvozovkách prostituovalo. Možná měl prezident špatné poradce."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace