BLOG: Dani Ceballos chce desítku!

Dani Ceballos prohlásil, že nejlepším dárkem k jeho 21. narozeninám by byl zisk evropského superpoháru. Dále pak naznačil, že by se chtěl v budoucnu dostat dres č. 10, který většinou dostávají špílmachři klubů.

Tento mladičký ofenzivní záložník by se mohl dostat na hřiště už dnes večer proti Manchesteru United. "Nebyl by lepší dárek než zisk evropského superpoháru." Tuto větu napsal v pondělí na svůj twitter. 

Ještě lepší by bylo ovšem to, kdyby se dostal na hřiště od úvodních minut. Tento debut by z něj udělal desátého hráče v historii klubu, který debutoval ve finále evropského superpoháru.

Například hráči jako Luís Figo nebo Claude Makélélé to dokázali v sezóně 2000/01 proti Galatasarayi Istanbul. O dva roky dříve se tento primát povedl Robetu Janimu, který se stál vůbec prvním hráčem klubu, kterému se tohle povedlo.

Ptáte se na příklady z blízké minulosti? Tak třeba Toni Kroos s Jamesem debutovali v Superpoháru v sezóně 2014/15. O rok později se to podařilo Marcu Asensiovi, který svůj debut okořenil parádní brankou do sítě Sevilly.

Jeho výkon se Dani Ceballos pokusí napodobit dnes večer. Je známo, že Dani s Marcem jsou v šatně Realu Madrid největší kamarádi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace