Dani Ceballos do Atlética? Simeone s příchodem záložníka souhlasí

Dani Ceballos @therealchamps.com

Španělský reprezentační záložník nemá za sebou v Realu Madrid ideální sezónu, odehrál prozatím pouze 1538 minut a rád by dostával daleko více prostoru, což v nabité konkurenci Kroose, Modriče, Tchouameniho a dalších není jednoduché. Ceballos ale nechce být jen náhradníkem nebo střídajícím hráčem a v létě by proto mohl přestoupit do Atlética Madrid.

Podle britského listu The Athletic si Atlético Madrid vyhlédlo španělského záložníka Dani Ceballose s vidinou posílení středu zálohy pro příští sezónu. Hráči v Realu Madrid v létě vyprší smlouva a on se zřejmě stále nerozhodl, zda v klubu zůstane nebo bude hledat nové výzvy a zejména více herního prostoru v utkáních.

Španělský reprezentační záložník zatím v Realu Madrid nedokázal proniknout do základní sestavy a odehrál pouhých 1538 minut, které podtrhnul jediným gólem a osmi asistencemi. Případný příchod Juda Bellinghama na Santiago Bernabeu by podle expertů jeho prostor na hřišti mohl ještě více omezit a kontinuitu hraní by mu tak nabídlo pouze zranění hráčů základní sestavy.

Dani Ceballos je ve svých šestadvaceti letech hráčem s velkým potenciálem a bohatými zkušenostmi nejen ve španělské lize. Má za sebou angažmá v Realu Betis a Arsenalu, kde na hřišti prokázal své kvality a všestrannost. Hráč je známý svou schopností hrát jak ve středu pole, tak i na ofenzivnějších pozicích.

Manažer Atlética Madrid Diego Simeone vidí v Ceballosovi hráče, který by dokonale zapadl do jeho herního systému. Argentinský trenér si u svých hráčů cení intenzity a defenzivního nasazení a Ceballos je hráčem, který tyto vlastnosti splňuje a mohl by být důležitým článkem v presinku a při krádežích míče. Simeone o hráče stojí a požaduje po vedení klubu, aby udělalo cokoliv pro přivedení Ceballose do týmu.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace