David Beckham láká Luku Modriče do Miami

Luka Modrič v dresu Realu Madrid | blacherreport.com

Zkušený chorvatský záložník nedávno prodloužil s Realem Madrid smlouvu o další rok poté, co dostal téměř volnou ruku a mohl si nadiktovat podmínky. Oddanost hráče Bílému baletu je nezpochybnitelná, ale v posledních týdnech se na světlo dostaly také nabídky ze saudské ligy a nedávné jednání hráče s Davidem Beckhamem naznačilo, že by se Modrič mohl přesunout dokonce do MLS.

V dynamickém světě fotbalu dnešním dní se role hráčů mohou měnit ze dne na den a jedním z příkladů je chorvatský záložník Luka Modrič, kdysi nezpochybnitelný článek základní sestavy Realu Madrid. V poslední době se stále více objevuje na lavičce náhradníků, což vyvolává otázky a spekulace ohledně jeho role a budoucnosti v klubu.

Trenér Carlo Ancelotti na obhajobu tohoto rozhodnutí argumentuje tím, že je sezóna dlouhá a že Modrič, který býval dříve klíčovou postavou, bude nyní využíván v rozumné míře, aby byl zajištěna optimální výkonnost po celou dobu herního ročníku. Tato strategie je v moderním fotbale, kdy špičkové týmy hrají i dvakrát týdně, nezbytná a ničím neobvyklá.

Modričovo prodloužení smlouvy o další sezónu proto mohlo být jasným důkazem oddanosti klubu, ale klidné vody rozvířily záhy nabídky ze saudské ligy i z MLS. Nedávná jednání s Davidem Neckhamem, majitelem klubu Inter Miami, jen potvrzují, že by chorvatský záložník mohl mít otevřená zadní vrátka.

Projekt Interu Miami založený na Lionelu Messim se zdá být lákavou variantou zakončení kariéry a Luka Modrič, který ví, že jeho role v Realu se změnila, si je toho vědom. Navzdory nejistotě je Modričův přístup k tréninku i zápasům nezměněn. Hráč má před sebou jasný cíl a tím je nadcházející Mistrovství Evropy, na kterém by chtěl Chorvatsko opět vést s kapitánskou páskou.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace