David López: Espanyol nemůže sestoupit do Segundy

David López (© marca.es)

Espanyol po šestnáctém kole klesl na dno ligové tabulky, David López přesto odmítá možnost, že by klub z Barcelony sestoupil.

Poslední místo, jen dvě vítězství, nejhorší útok i obrana v soutěži. To je vizitka Espanyolu, která dokazuje, že umístění Katalánců není náhodné.

Mužstvo pracuje s psychologem, ani to ale výsledky nezlepšilo. Spolehnout se Espanyol může na podporu fanoušků, se kterými se právě 30letý obránce David López sešel: "Bylo to velmi produktivní setkání. Zástupci fanouškovských táborů nám vyjádřili naprostou podporu, ať se stane cokoliv. My jsme je ujistili, že uděláme vše, co bude v našich silách, abychom situaci otočili, a že je potřebujeme více než kdy jindy. Vyústění je jasné - Espanyol nemůže sestoupit do Segundy."

"Nemůžeme do fanoušků žádát více. I s tím málem, co předvádíme, nás podporují a ženou dopředu. Jsme v těžké situaci, následující zápas (proti Betisu) musíme vyhrát, ať se děje, co se děje. Nic jiného v hlavě mít nemůžeme. Nemá cenu řešit jednotlivé hráče, trenéra nebo soupeře. Prostě musíme získat tři body."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace