De Gea přestoupil do Manchesteru United

De Gea se svým novým manažerem (© skysports.com)

David de Gea se oficiálně stal hráčem Manchesteru United. V klubu podepsal pětiletou smlouvu.

Dvacetiletý talentovaný gólman podstoupil na začátku týdne zdarovtní prohlídku a během dneška se s klubem dohodl na podmínkách kontraktu.

"Jsem velmi hrdý a nemůžu se dočkat, až se postavím do brány," prohlásil De Gea pro MUTV. "Když za vámi příjde klub velikosti Manchesteru United, jste velmi šťastný. Jejich zájem jsem považoval za extra motivaci, abych pracoval ještě tvrději a ukázal své schopnosti. Je velké privilegium stát se součástí United. Jsem připraven podávat ty nejlepší výkony a ukázat, co dovedu."

De Geův příchod na Old Trafford začal nabírat výraznějších obrysů po rozlučkovém zápase Gary Nevilla. Na něm manažer Ferguson označil De Geu jako ideální náhradu za Edwina van der Sara. De Gea přichází do United z Atletica Madrid, za který odchytal 57 zápasů. Přestupová částka nebyla zveřejněna, podle španělských médií by se měla pohybovat mezi 22 až 25 miliony eur.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace