De Guzmán by rád přestoupil do Villarrealu, Mallorca je proti

Jonathan de Guzmán (© as.com)

Jsou dny Jonathana de Guzmána v Mallorce sečteny? Samotný hráč v to doufá, vedení ostrovanů je ale proti.

Třiadvacetiletý Nizozemec narozený v Kanadě přišel na Iberostar Estadi během loňského léta jako volný hráč a v La Lize prožil dobrý rok, což neuniklo pozornosti Villarrealu.

Žlutá ponorka hledá náhradu za Santi Cazorlu, jenž zamířil do Málagy, a o De Guzmána usiluje. Mallorca smetla úvodní nabídku ve výši 4,5 milionu eur ze stolu a odvolává se na výkupní klauzuli, která má hodnotu 8 milionů eur.

Samotný De Guzmán v přestup na El Madrigal věří, přestože mezi oběma kluby panují vypjaté vztahy, když Villarreal vloni využil finančních problémů Mallorcy a nahradil ji v Evropské lize: "Když jsem byl ve Feyenoordu, mým cílem bylo přestoupit do Španělska. To se mi povedlo, za což jsem Mallorce vděčný, ale nyní je čas na další krok. Klub by mě měl do Villarealu pustit, i když chápu jeho postoj. Hodně toho Mallorce dlužím, nastal však správný moment na přesun do celku, který hraje Ligu mistrů."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace