De Jongův otec vyvrací spekulace ohledně synova odchodu z Barcelony

John de Jong přiznal, že finanční situace Barcelony není ideální a vhodná nabídka by mohla vedení klubu přinutit k přehodnocení situace a následnému prodeji holandského záložníka.

Budoucnost talentovaného mladého středopolaře, Frenkie de Jonga, by měla být nadále spojena s katalánským klubem. Je o tom přesvědčen hráčův otec, který tak vyvrátil spekulace ohledně synova odchodu. Podobně mluví i trenér Xavi Hernandéz, který před několika dny označil mladého záložníka za neprodejného a jeho odchod tedy není na pořadu dne.

Barcelona by jistě finanční injekci potřebovala a vysoká nabídka ta Frankieho by mohla být pověstným jazýčkem na vahách. Pět evropských velkoklubů nás již kontaktovalo a informovalo se na situaci ohledně mého syna a jeho případný zájem přestoupit. Všem jsme odpověděli, že je Frankie v Barceloně spokojen a v tuto chvíli není přestup do Mancehsteru United nebo Bayernu Mnichov opravdu aktuální,“ shrnul sitaci John de Jong.

Syn si renovuje nový byt, bude bydlet v blízkosti stadionu. V Barceloně je spokojen, životní styl mu vyhovuje. I v tomto ročním období je venku 16 stupňů, je to parádní. Občas si sednu na venkovní terasu a sleduji fanoušky před stadionem. Stovky z nich mají dres mého syna, místní jsou do něj blázni. Opravdu není žádný důvod, proč by měl chtít můj syn odejít,“ pokračoval hráčeův otec.

Frankie de Jong kroutí v Barcloně svou třetí sezónu a v posledních týdnech se stále častěji mluví o tom, že by mohl být „obětním beránkem“, který by pomohl vyřešit velice napjatou finanční situaci Barcelony. Zatím se ale zdá, že hráč minimálně letošní sezónu v katalánském klubu zůstane.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace