De la Bella se těší na Nou Camp i Messiho

De la Bella si mne ruce, konečně si zahraje na Nou Campu. (© marca.es)

Bude to splnění snu. Tak hovoří o zápase na Nou Campu obránce Realu Sociedad Alberto de la Bella, jenž se zároveň těší na souboje s Lionelem Messim.

"Byl to pěkný týden, protože fanoušci si vítězství v derby nad Athleticem hodně užívali. Dlouho jsme na takový zápas čekali. Teď nás čeká velmi silný soupeř, ale je to další z utkání, o kterých sníte od chvíle, co začínáte s fotbalem," uvedl De la Bella, jenž působil v mládežnických kategoriích Espanyolu.

"Hodněkrát jsem jel kolem Nou Campu autem, protože jsme hráli na přilehlých hřištích. Vždy byl můj sen si tam zahrát, v neděli se mi splní."

Pětadvacetiletý bek je připraven i na těžký úkol - uhlídat Lionela Messiho. "Pamatuji si, že jsem proti němu nastoupil za rezervu Espanyolu. Přišel na hřiště jako náhradník ve druhém poločase, dal dva góly a rozhodl o výsledku. Líbí se mi, jak hraje. Pro obránce je to složité, protože má míč blízko u nohy. Je to šílené. Musíte ho zdvojovat, jinak nemáte šanci."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace