Debakl nás vrátí na zem, doufá rozzuřený Paco Jémez

Paco Jémez (© marca.es)

Paco Jémez patří mezi trenéry, kteří se nebojí kritiky vlastních řad. Debakl 0-5 na hřišti Atlética trenéra Raya Vallecana rozzuřil.

"Vypadalo to, že hrajeme proti partě kamarádů. Rozdíl mezi týmy byl obrovský. Vytřídal jsem po půlhodině Gálveze, ale chtěl jsem vystřídat všech jedenáct hráčů. Ještě že jsme dostali jen pět gólů," uvedl Paco Jémez.

"Udělali jsme vše nebo skoro vše špatně. Nemusíme se zlepšit v tom nebo v tom, ale ve všem. Mohli jsme dostat více branek. Jsem naštvaný, stydím se a cítím se ponížený, stejně to vnímají i hráči. Debakl nás vrátí na zem, protože po výhře 3-0 nad Elche jsme byli v oblacích. Všichni, od prezidenta až po toho, co stříhá trávník."

Třiačtyřicetiletý Paco Jémez pokračoval v ostré kritice: "Jsme nejmenší tým Primery. Je 19 mužstev a potom jsme my - dvacátí. Na to nikdo nemyslel. Jsme ty největší sr.čky ligy. Až si to uvědomíme, budeme se moci postavit komukoliv."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace