Ødegaard do City, Davis Cup v Barceloně či Bale v Ryder Cupu. Den neviňátek se nevyhnul ani fotbalu

Martin Ødegaard (© marca.es)

Osmadvacátý prosinec je ve Španělsku Dnem svatých neviňátek (Día de los Santos Inocentes), obdobou našeho aprílu. Terčem vtípků se stala i řada fotbalistů.

Real Sociedad například oznámil, že pouští Martina Ødegaard na hostování do Manchesteru City, aby ukončil neustále spekulace o budoucnosti norského mladíka. "Museli jsme přistoupit k tomuto kroku, abychom ukončili spekulace, které by v následujících šesti měsících přicházely z určitých mediálních kruhů. Konečně klid!" uvedl baskický klub.

El Mundo Deportivo prozměnu přineslo zprávu, že nový formát Davis Cupu, pod který je podepsána společnost Gerarda Piquého, se z Madridu přesune do Barcelony. "Jedním z důvodů je Roger Federer, kterým miluje moře a v Madridu žádné není. Před velkým finále vystoupí společně Shakira (zpěvačka a Piquého partnerka) a Rosalía (katalánská zpěvačka)," uvedl deník.

Portál Unión Rayo, který se zaměřuje na dění okolo klubu Rayo Vallecano, napsal, že Roman Zozulya sám zaplatí pokutu 18 tisíc eur, která byla Rayu vyměřena poté, co jeho fanoušci ukrajinskému záložníkovi ve službách Albacete nadávali "zku.vený nácku".

Obliba Garetha Balea v golfu je trnem v oku mnohých fanouškům Realu Madrid, dnes ale posloužila jako téma pro žertovnou zprávu, a sice že velšský křídelník nebude mít v příštím roce volné léto, neboť byl týmem Evropy povolán do golfové soutěže Ryder Cup.

Pro mnohé neznámý klub La Nucía na Twitteru zveřejnil, že využije účasti Realu Madrid na Supercopě v Saúdské Arábii a odehraje pohárový zápas proti Méridě na stadionu Bernabéu. Zamora, další celek z nižších soutěží, informovala, že získala na hostování Joãa Félixe z Atlética, za něhož madridský celek před několika měsíci zaplatil Benfice 126 milionů eur. 

V posledních letech jsou populární televizní dokumenty z fotbalového prostředí, čehož využil klub Terrassa. Podle něj bude společnost Netflix natáčet seriál o kustodovi týmu Pepe Mármolovi.

Jak se vám španělské "aprílové" zprávy líbily?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace