Ødegaard: Věřil jsem, že pro mě bude v Realu Madrid místo

Martin Ødegaard (© marca.es)

Martin Ødegaard stráví i letošní sezónu na hostování v nizozemské lize, přestože mladý Nor věřil, že dostane šanci v Realu Madrid.

"Věřil jsem, že pro mě bude v Realu Madrid místo. Celé léto jsem s týmem trénoval a odehrál nějaké přípravné zápasy, ale nakonec jsme se s klubem dohodli, že nejlepší bude odejít na hostování," uvedl stále teprve 19letý fotbalista, který vloni působil v Heerenveenu a letos zkouší štěstí ve Vitesse.

"Musíte být skromný. Kolik devatenáctiletých hráčů je v Realu Madrid? Je to běh na dlouhou trať, stále v sebe věřím. Vím, že musím tvrdě pracovat, pravidelně hrát a sbírat zkušenosti, využít každou minutu na hřišti. Můj cíl zůstává jasný - hrát za Real Madrid. Dělám pro to vše."

Ødegaard přestoupil na Bernabéu v roce 2015. Za první mužstvo Bílého baletu ale nastoupil do jediného soutěžního utkání, přesto se stihl zapsat do klubové historie, a sice jako nejmladší debutant. Do souboje proti Getafe zasáhl ve věku 16 let a 157 dnů.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace