Del Bosque: Casillas doplatil na snahu zjednat mír mezi Barcelonou a Realem Madrid

Del Bosque a Casillas (© marca.es)

Iker Casillas přišel o místo jedničky v Realu Madrid a to samé mu hrozí i v národním týmu. Podle Vicente del Bosque Casillasovi uškodila snaha urovnat spory mezi Barcelonou a Realem Madrid.

"Iker chtěl zjednat mír mezi oběma kluby, když byly vztahy hodně napjaté, na což doplatil. V těžké chvíli pomohl, aby reprezentace zůstala jednotná a zvítězila na mistrovství Evropy. Některým se to nelíbilo a Iker na to doplatil," uvedl kouč reprezentace.

"Radikalismus fanoušků zapříčinil, že vidí fotbal jen skrze emoce a nenávist k soupeři," dodal Vicente del Bosque, jenž odmítl prozradit, který z brankářů nastoupí v dnešním kvalifikačním duelu ve Finsku.

"Iker je na tom dobře, je v dobré náladě. Má dobrý vztah se všemi hráči bez ohledu na klubové barvy. Někdy se ti, kteří se považují za největší patrioty, stávají největšími radikály. Každý by měl vědět, že reprezentace je nad nebo minimálně na stejné úrovni jako kluby."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace