Del Bosque se na lavičku Realu Madrid nevrátí, reprezentace je jeho poslední trenérskou štací

Vicente del Bosque (© marca.es)

Mnoho fanoušků Realu Madrid věřilo v návrat Vicente del Bosqueho na lavičku Bílého baletu. Samotný kouč ale tuto možnost smetl ze stolu.

"Nikdy neříkej nikdy, ale myslím, že po reprezentaci už trénovat nebudu, a to bez ohledu na to, kdy u ní skončím. Ti, kteří říkali, že jsem váhal s prodloužením smlouvy, protože jsem čekal na možný odchod Mourinha, se mýlili. Nebudu trénovat Real Madrid ani žádný jiný klub," prohlásil Del Bosque.

Dnes jedenašedesátiletý kouč i přes úspěchy nečekaně opustil Real Madrid v roce 2003, kdy mu nebyla prodloužena smlouva. Vedení klubu mu nabídlo post technického ředitele, což však odmítl: "Věděl jsem, že má trajektorie v klubu skončí, jakmile opustím první tým. Možná se domnívali, že čtyři roky na lavičce byly příliš vyčerpávající, ale já myslím, že jsem mohl pokračovat." 

Lodivod Španělska prozradil, že už má o nominaci na letní evropský šampionát téměř jasno. "Víceméně máme seznam jmen v hlavě. Uděláme to normální, nebudou velké novinky. Budeme brát ohled na minulost, ale nemůžeme ignorovat ani přítomnost. Pojedou ti, kteří si to zaslouží, ať jsou to záložníci nebo útočníci."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace