Del Nido: Dostali jsme nabídky na sedm hráčů, ale nepotřebujeme prodávat

José María del Nido (© marca.es)

Španělská média v posledních týden informovala o nutnosti Sevilly vyrovnat rozpočet prodejem některé z opor, to však dnes důrazně popřel José María del Nido.

Prezident andaluského celku ujistil, že v uplynulých týdnech odmítl hned několik lukrativních nabídek: "Dostali jsme nabídky na sedm hráčů prvního týmu. Všechny jsme odmítli. Konkrétně za Negreda nám bylo nabízeno 16 milionů eur, ale my nepotřebujeme prodávat. Negredo, Rakitić, Medel ani Reyes neodejdou."

"Ve všech případech to byly nabídky na vyšší částky, než za jaké jsme hráče přivedli. Sporting Lisabon chtěl Babu na hostování s opcí na trvalý přestup v hodnotě 4 milionů eur. Vždy nám nabízejí více, než jsme zaplatili. Klidně bych mohl dnes v sedm večer všech sedm nabídek přijmout, ale nemám k tomu důvod. Ten bych měl pouze v případě extrémně vysoké nabídky," dodal Del Nido.

"Neříkám, že neprodáme žádného hráče. Budeme pokračovat ve stejné přestupové politice jako v posledních deseti letech. Nejsme však pod tlakem. Pokud nezískáme peníze za hráče, můžeme skončit ve ztrátě, ale vše nahradíme z vlastních zdrojů."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace