Depor má vrátit do Primery Oltra

José Luis Oltra (© marca.es)

Deportivo už má trenéra, který má dovést mužstvo z Galicie zpět mezi elitu. Stal se jím José Luis Oltra.

Miguel Ángel Lotina po čtyřech letech klub opustil, prezident Deporu Augusto César Lendoiro proto musel hledat nové jméno, které se popere s těžkou situací, která po sestupu do Segundy nastala. Lendoiro včera oficiálně oznámil, že Lotinovým nástupcem je José Luis Oltra.

Dvaačtyřicetiletý lodivod, jenž naposledy působil v Almeríi, podepsal kontrakt na jeden rok. V případě, že Deportivo postoupí zpět do Primery, se smlouva automaticky prodlouží o další sezónu.

"Ačkoliv je Deportivo v současné chvíli týmem Segundy, je to klub na úrovni Primery. Byla to pro mě nejlepší možnost. Když mi o ní řekli, na jinou variantu jsem ani nepomyslel. Klidně bych sem i doplaval, kdyby to bylo potřeba," uvedl na své první tiskové konferenci v roli trenéra Deportiva José Luis Oltra.

"Mám rád útočný fotbal, i v Deportivu se ho proto budu snažit uplatnit. Chci vidět tým, který půjde za třemi body v každém zápase. Segunda je náročná a dlouhá soutěž, bude to hodně těžké období, ale věřím, že se nakonec vrátíme tam, kam patříme, tedy do nejvyšší soutěže."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace