Depor oživil poslední přestupový den pěti změnami v kádru

Tři nové posily Deporu (© marca.es)

V kancelářích Deportiva bylo během včerejšího dne pořádné rušno, Miguel Ángel Lotina napočítal během několika hodin hned pět změn v kádru.

Předčasně skončilo hostování Knuta Olava Rindarøye, jenž se vrátil do svého mateřského klubu Molde. Do své rodné země zamířil také Jonathan Urretavizcaya.

Nečekaný konec obou fotbalistů na Riazoru vysvětlil prezident Deportiva Augusto César Lendoiro: "Urreta je skvělý hráč, do kterého jsme vkládali velké naděje, ale vše bylo proti němu. Dlouho nevyřízené formality, zranění, navíc se ve Španělsku necítil dobře. Rindarøy je úžasný člověk, ale nedávno se stal otcem, což věci také ovlivnilo. Došli jsme k závěru, že jeho návrat do Norska bude nejlepším řešením."

Tři hráči naopak zamířili do Deportiva, ve všech případech formou hostování do konce sezóny. Útočník Xisco z anglického Newcastlu už na Riazoru působil, ve své poslední sezóně (2007/2008) zde odehrál 25 zápasů a nastřílel 9 branek. Další posilou je 27letý záložník Javito z Arisu Soluň, poslední pak 30letý forvard José Sand, kterého může Deportivo po skončení sezóny získat z celku Al Ain na trvalý přestup za 3 miliony eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace