Deset kontroverzních výroků Primera División 2012/2013

Miroslav Đukić (© marca.es)

Deník Marca sesbíral deset kontroverzních výroků, které byly v letošním ročníku Primera División ke slyšení.

Přinášíme vám jejich přehled podle pořadí, které určilo hlasování čtenářů.

1. "Někteří si ještě nevšimli, že Franco už zemřel." - Trenér Valladolidu Miroslav Đukić kritizoval nedostatečnou svobodu slova poté, co byl v zápase na stadionu Atlética vykázán za protesty na tribunu.

2. "Pro 31letého chlapa se zkušenostmi není snadné, když ho přejede 19letý kluk." - Trenér Realu Madrid José Mourinho vysvětloval rozdíl ve výkonnosti stoperů Pepeho a Varaneho.

3. "Nechcete ztratit hlavu, ale občas máte chuť některého z nich přetrhnout." - Záložník Celty Vigo Natxo Insa směrem k rozhodčím.

4. "Když spíte mezi dětmi, probudíte se počuraný. Nejsme nějaký tým z předměstí, jsme profesionálové, kteří reprezentují klub Primery. Hugo teď bude muset přijmout odpovědnost za všechny blbosti, které udělal." - Útočník Celty Vigo Mario Bermejo vytkl spoluhráči Hugu Mallovi pózování s cedulí zesměšňující Deportivo.

5. "Skoro každý zápas v závěru posledních sezón byl zmanipulovaný." - Prezident Deportiva Augusto César Lendoiro.

6. "Mělo by se řešit také sázení rozhodčích na zápasy." - Záložník Celty Vigo Quique de Lucas si myslí, že některé chyby rozhodčích nejsou neúmyslné.

7. "Muniain je pose.a, vynutil si pátou žlutou kartu, aby se vyhnul zápasu v Pamploně." - Bývalý obránce Osasuny César Cruchaga se pustil do Ikera Muniaina z Athleticu.

8. "Nerad to říkám, ale rozhodčí dávají hráčům karty podle barvy pleti. Myslím, že některé fotbalisty respektují, ale jiné ne. Dostávám karty kvůli barvě pleti. Některé z nich jsem si nezasloužil. Nemyslím, že by si na mě zasedli, ale nechovají se ke mně dobře. Mají dvojí metr, nedá se s nimi bavit." - Wakaso Mubarak z Espanyolu se domnívá, že mezi rozhodčími jsou rasisté.

9. "Připadám si jako idiot. Betis vypadá jako hlupák soutěže." - Kouč Betisu Pepe Mel po prohře na Mestalle.

10. "Můžou se v těch ho.nech hrabat, jak chtějí, ale smrdět nezačnou, protože se nic nestalo." - Záložníka Levante Juanlua už unavovaly neustálé spekulace o zmanipulovaném utkání proti Deportivu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace