Deulofeu: Koeman mi nic nedal, dění v Barceloně mě nezajímá

Gerard Deulofeu (© marca.es)

Gerard Deulofeu okomentoval angažmá Ronalda Koemana v Barceloně.

Šestadvacetiletý křídelník působí ve Watfordu, ač fotbalově vyrůstal právě v Barceloně. S Koemanem se sešel v Evertonu, slova chvály pro něj ale nemá.

"O Koemanovi vám mohu vyprávět z vlastní zkušenosti, ale nemám o něm moc co říci. Mně vůbec nic nedal. Nebyl jsem šťastný, požádal o odchod a zamířil do AC Milán. Uvidíme, jak mu to půjde na Camp Nou," řekl Deulofeu.

Debakl Katalánců od Bayernu Mnichov ve čtvrtfinále Ligy mistrů Deulofeu okomentoval, problémy klubu ho však nezajímají. "Pravda je, že mě dění v Barceloně nezajímá, je mi to jedno. Prohra s Bayernem byla strašná, nečekaná. Jeho hráči létali jako letadla. Liga mistrů je taková. Pokud se neprobudíte, přejedou vás."

"Barcelona už několik let nemá trpělivost s odchovanci. Pokud jim dáte čas, naučí se styl hry prvního týmu. Hráčů je dost, hodně jich odešlo, chybí trpělivost. Teď nastanou změny, ale s několikaletým zpožděním."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace