Deyverson: Jsem zboží. Dnes v jednom klubu, zítra v jiném

Deyverson (© marca.es)

Útočník Deyverson promluvil o možnosti zůstat v Getafe i o tom, že změnu dresu vnímá po svém.

V dohodě s Palmeiras o půlročním hostování 28letého fotbalisty je sice zakotvena opce na přestup za 5,5 milionu eur, nejistá budoucnost ligové sezóny ale ohrožuje splnění podmínek, při kterých by došlo k její aktivaci.

Getafe se proto chystá s brazilskou stranou jednat. Deyverson je setrvání na Coliseu nakloněn: "Agent mi říkal, že klub je se mnou spokojený a přeje si, abych zůstal, jenže ekonomická situace je teď složitá. Pokud se budu muset vrátit do Palmeiras, budu rád, ale v Getafe jsem velmi šťastný. Všichni se ke mně chovají skvěle."

O Deyversona se zajímají i Corinthians, rival Palmeiras, z čehož si brazilský forvard těžkou hlavu nedělá: "O rivalitě vím, ale nechám to na agentovi. Když o tom budu mluvit, nebude to vnímáno dobře, ale jsem zboží. Dnes v jednom klubu, zítra v jiném. Je to jako prodávat limonády. Prodáváte Coca-Colu, Fantu, Fantu hroznovou, ale všechno patří pod Coca-Colu. Chápete?"

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace